Så er de klar 4 x visum – og 4 måneder til afrejse

0
1599
Visa

Efter længere tids udskydelse fik vi os endelig taget samme til at søge visum. Da vi ændrede planerne fra 3 måneder i Australien til 4 måneder vidste vi godt at det krævede lidt mere på visum delen (for ikke at snakke om omkostnings delen)

Heldigvis gik det hele meget lettere end vi havde regnet med. Der var mange spørgsmål, om navneskift, arbejdspladser tidligere visum og meget mere. Med ansøgninger sendt afsted var det bare at vente. Vi havde regnet med det tog lidt tid, så vi var noget overraskede da de blev godkendt på bare et par dage.

Så her 4 mdr før afrejse, har vi klaret 1 punkt mere på listen.

  • Flybilletter
  • Forsikringer
  • Visum
  • Bil (vi har valgt hvilken model det skal være)
  • Hotel i Qatar

Der er stadig mange ting vi skal have styr på, inden afrejse. Men med de store ting på plads, skal vi nok nå de sidste. Det der giver størst usikkerhed for os er, om min barsel kommer til at kører som den skal. Jeg har desværre ikke alt for gode erfaringer med lige det punkt. Magne skal overgå fra børnehave til skole, det skal nok lykkedes. Men vi vil jo helst spare udgifterne i de måneder vi er væk, og her kunne vi måske også få lidt udfordringer.

Alt det vi kan have med derned af soveposer, liggeunderlag m.m. sparer os for at købe det dernede. Men hvor meget kan vi have med, og hvor meget giver det mening at slæbe med?

Selvom vi ikke kan vente med at komme afsted, er det sikkert godt vi stadig har lidt tid til de sidste overvejelser 🙂

 

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn