Airbnb

0
42
airbnb

Har du overvejet at leje din bolig ud gennem Airbnb, men er aldrig kommet i gang så læs med her. Vi har flere gang lejet vores bolig ud med Airbnb, og har kun gode erfaringer.

Når vi fortæller om at vi lejer vores private bolig ud gennem airbnb, møder vi ofte udsagn som ”hvordan kan i det” ”er i ikke bange for” osv. Vi elsker vores hjem, og er helt sikre på at vores gæster også vil elske det. Hvis det kan indbringe lidt ekstra lommepenge til vores ferie, så tager vi gerne det med.

Vi bestemmer selv hvem der lejer.

Da vores hjem er en familievilla med have et stykke udenfor byen, betyder det også at det mest henvender sig til familier. I vores tekster om huset på airbnb ligger vi meget vægt på at det er et familiehus, vi oplever at det også er den gruppe der henvender sig om at leje huset. Derudover er vores airbnb sat op så vi først skal godkende dem der har lyst til at bo i vores hjem, hvilket også gør at vi kan sortere grupper fra som vi ikke synes passer ind. Da der også skal bo andre på børnenes værelser, synes vi at det giver mest mening at det netop er børn der kommer.

Hvad er vi mest nervøse for.

Faktisk er det sådan at jeg har været mere nervøs om hvad lejerne synes om mit hjem og rengøring. end jeg har været nervøs omkring selve det at der bor andre i mit hus. Når vi er kommet hjem efter en ferie, har huset altid været pænt og når vi først har skiftet tilbage til vores eget sengetøj, er det 100% vores eget hjem igen. Vores service er noget billigt no name, som ingen betydning har for os. En hollandsk familie der lejede vores hus for et par år siden havde efterladt et par Coca Cola glas fra McD fordi de mente at det passede godt til vores samling. Med det mener jeg at det for os ikke betyder noget om der skulle gå en tallerken eller et glas til det, da det nemt kan erstattes. Vi er så heldige at have så meget plads at vi kan lukke et rum af, det bruger vi så til de ting vi ikke vil have stående fremme når vi lejer ud.

Specielt til airbnb.

Da vi skulle leje ud første gang, fik vi indkøbt sengetøj og håndklæder som vi kun ville bruge til Airbnb gæster. Når man skal have flere gæster efter hinanden, er det nemmere at have mere end et sæt. Det kan være svært at vaske og tørre vasketøjet hvis men kun har 4 timer at skifte i. Mens vi selv er væk på ferie, er vi afhængige af at få nogen til at komme forbi, skifte sengetøj og tjekke at huset er i orden. Her er det også nemmest at have et ekstra sæt, så vores hjælp ikke har alt for meget arbejde ved det.

Vi har skrevet et velkomstbrev til vores gæster, med oplysninger man kunne få brug for at kende. Her er både praktiske oplysninger om huset, affaldssortering m.m. men også vagtlæge, apotek og indkøb. Efterhånden som vi også har boet i flere Airbnb’er har vi udvidet det, så der også er lidt lækkert til gæsterne, når de ankommer.

Spørg endelig hvis du stadig mangler svar på noget, ellers kan du hoppe ind på airbnb.dk og komme i gang lige med det samme.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn