Sydney

2
2971
Sydney

Sydney

Da både Brian og jeg har været i Sydney før, havde vi ikke en masse planer for hvad vi skulle se. Det vigtigste punkt var at se operahuset. Hjemme har vi et billede af Sydney Harbor med operahuset og harbor bridge, som vi tit har kigget på når vi har snakket om at vi skulle til Australien.

Botanisk have Sydney

Operahuset og botanisk have.

Vi brugte det meste af en dag på at gå rundt ved havnen og i botanisk have. Sidst vi var i Sydney kunne man se flyvende hunde, så det glædede børnene sig til. Men da vi havde gået lidt tid med øjnene rettet mod træ-toppene uden held, fandt Brian en medarbejder der kunne hjælpe os. De flyvende hunde havde åbenbart raseret nogle specielle træer så meget, at haven havde valgt at flytte dem til en anden park (hvordan ved vi ikke). Så desværre ingen flyvende hunde. Vi fandt i stedet en lille dam hvor der var store karper og kæmpe ål. Haven tømmer bassinet en gang imellem og fjerner ålene, men selvom dammen er lukket kommer de altid igen efter et stykke tid. De mener at de vandrer/åler sig fra havet og over til dammen.

Botanisk have Sydney

Vi går helt ud til Mrs Macquaries point, hvor vi får taget lidt billeder og slapper af på græsset. Børnene leger lidt i sandet og kigger på skibene der sejler forbi. Vi går tilbage mod operahuset for at finde moder jord statuen hvorfra vi har billeder fra tidligere besøg. Udsigten har dog ændret sig i årenes løb, og man kan ikke længere se operahuset i baggrunden.

SydneyBotanisk have Sydney

Et mislykket besøg på aquariet.

Vi er blevet gode til at sove længe og starte dagen langsomt. Vi havde planlagt et besøg i Sydney aquarium, og var der en gang over middag. Der var en virkelig lang kø, så Brian gik en tur med børnene. Han finder et sted med FREE WIFI og vil prøve at bestille billetter online så vi ikke skulle stå i kø. Men kortet bliver afvist, vi prøver at handle i kiosken for at se om det er hjemmesiden eller kortet det er galt med. Det er kortet! Da vi startede ferien med at klippe Brians kort er dette vores eneste kort. Heldigvis kan man ringe til banken døgnet rundt, og som vi havde haft på fornemmelsen havde vi nået kredit grænsen. Den flinke medarbejder i telefonen hjælper os hurtigt videre, men det er blevet så sent at vi ikke ville få nok ud af en tur i aquariet. Vi går i stedet en tur gennem Chinatown.China town

2 kommentarer

 1. Tak for endnu en skøn opdatering.
  Vi skal love for, at I får rigtigt oplevet noget.
  Sikken et flot billede af børnene foran operahuset og broen – en dygtig fotograf (inde??)
  Her i Tarp er alt vel. Sidste weekend var vi på besøg i jeres hjemstavn – Tønder. Vi boede dejligt på Tønderhus, og besøgte naturligvis vandtårnet med de flotte Wegner stole. Inden hjemturen bidrog vi lidt til omsætningen hos Fleggaard, så der igen er løn til Brian, når han kommer hjem og laver noget igen.
  Kh. Lene og Per

  • Det lyder til at have været en skøn tur i Tønder.
   Vi har oplevet rigtig meget, så der har ikke været helt så meget tid til at opdatere. Og så har vi været uheldige med det internet vi har haft. Loge nu nyder vi de 33 grader i poolen.
   Mvh
   Familien Klindt

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn