Bølgende Bahamas

0
1465

Bølgende Bahamas.

Når nu man kun var en færgetur fra Bahamas, krævede det da et lille besøg. Lidt naivt, havde vi inden vores besøg på Bahamas, en forestilling om at vandet var krystalklart og solen stod højt på himlen. Men færgeturen blev en forvarsel om hvordan dagen ville blive. Eller egentlig var den måske værre end resten af dagen. Efter de første 15 min. var det ikke længere muligt at bevæge sig sikkert rundt, og dem der ikke allerede var søsyge blev det inden længe.

  Færgen tog hensyn til os der skulle tilbage samme dag, og dermed ikke havde alt for meget tid. Vi fik lov til at gå i land først, hvor busserne stod klar til at kører os mod Port Lucaya. Vi havde været tidligt afsted, så det var blevet tid til morgenmad. Når nu vi var kommet til Bahamas, så skulle der bades. Selvom vejret ikke var godt, var vandet jo stadig dejlig varmt. 

Når nu ikke vejret var til at ligge på stranden hele dagen, gik vi tilbage til markedet. Første mål var at finde et apotek. Morgenens sejlturhavde sat sine spor, så vi skulle finde noget mod søsyge. Vi handlede souvenirs og fik en kop varm kakao, inden turen igen gik hjem. Mens vi ventede på at kunne gå ombord på færgen, undrede det os lidt at alle andre havde så meget tøj og tæpper med. Vi fandt dog ud af hvorfor, efter at have frosset hele vejen hjem.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn