Bruxelles

1
1717
Bruxelles

Vi starter vores dag i Bruxelles, på Grand-place. Vejret var godt den dag, og mange havde valgt at gøre stop på pladsen. Vi hentede en gang pommes frites, og fandt en plads i solen. Bygningerne omkring pladsen er så rigt udsmykkede, at der hele tiden dukkede nye detaljer op.

BruxellesBruxelles

Fra pladsen er der en kort gåtur, til en anden stor seværdighed. Manneken Pis, og heldigvis var der mange andre der var kommet for at se ham. For ja han er lille, 60 cm høj. Bygningerne omkring ham er ligeså dårlig vedligeholdt som nabobygningerne, så havde stedet ikke været fyldt af turister – var vi muligvis gået forbi, uden at finde ham.

Bruxelles

Tegneserier og Belgien høre sammen, og under vores besøg i Bruxelles var vi ikke i tvivl. Så et besøg på det lille TinTin museum, skulle der være tid til. Det var dog ikke så meget for børnenes skyld, som det var for Brians.

Bruxelles

Vi havde ikke gået mange minutter i Bruxelles, før vi var overbeviste om at tegneserie figurer bare er noget særligt her. Det var dog ikke de belgiske, men de Japanske. Og godt nok havde vi andre steder set mange spille det, men her var det næsten alle der jagtede de små Pokémons. Da vores tur bringer os til Bruxelles park, er der sort af Pokémon spillere.

Parken byder dog på mere end Pokémon jagt. En legeplads, springvandet og små hyggelige stier.

BruxellesBruxelles

Vi boede et stykke udenfor Bruxelles, og tog derfor bilen ind til byen. Det fungerede rigtig fint for os, og der var ingen problemer med at finde parkering.

Et andet must see i Bruxelles er Naturhistorisk museum. Læs om vores oplevelser i Bruxelles naturhistoriske museum, lige her.

1 kommentar

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn