Camping Flaach

0
1422
Camping Flaach

Langs Rhinen ligger denne flotte plads. For os var det pladsens flotte pools, der virkede tiltrækkende.

Camping Flaach

Pladsen er stor men med små kroge og masser af træer, så man mærker det ikke.

Camping Flaach

Faciliteterne var pæne og rene. Der var et udendørs køkkenområde, til brug når vejret var godt. Ved indgangen var et stort køkken og aktivitetsrum, til brug ved dårligt vejr. Det var muligt at købe det mest nødvendige i pladsens lille kiosk. Ved svømmebadet var der en stor restaurant, som havde åben fra morgen til aften.

Vi blev en smule skuffede over udsigten og adgangen til Rhinen. Vi havde regnet med at bruge lidt tid ved Rhinen. Men adgangen til Rhinen var mellem træerne, så det var ikke muligt at sidde og nyde udsigten. Vi var en kort tur i Rhinen, men den stærke strøm gjorde det til en kort fornøjelse.

Camping Flaach

Der var en lille legeplads, lige ved poolområdet men det var tydeligt at det var friluftsbadet der havde størst fokus. Friluftsbadet var offentlig tilgængeligt og blev også flittigt brugt af de lokale. Børne poolen var overdækket, med en lille rutsjebane og et dæmnings spil. Vi var lidt overraskede over at den var lavet i brosten, det virkede lidt rå. Men den rå overflade gjorde at stenene ikke blev glatte. Børnene nød dagen ved poolen, som blev lidt længere end planlagt. Så det var dejligt, at man havde mulighed for at købe mad ved badet. Men vi havde nok sørget for en madpakke hvis vi havde vist at vi ville være der hele dagen. De havde nemlig regnet ud at de kunne tage lige det de ville for maden. Så vi fik mad, men det var ikke prisen værdig.

Camping Flaach

Det var dyrt at bo på pladsen, omkring 500kr. pr nat. Men hvis man udnytter pladsens faciliteter, er det en ganske fair pris. Men vejret skal være med en, for hvis det ikke er vejr til at bade, er der ikke meget at komme efter på pladsen.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn