Camping Mittagspitze, Liechtenstein

1
1577

Midt i skønne Liechtenstein, ligger denne idylliske plads. Vi var blevet lidt forsinkede på vejen til pladsen, så vi kontaktede pladsen for at høre om det var muligt at tjekke ind lidt senere. Vi booker sjældent noget på forhånd, men vi har dog lært at det er vigtigt at tjekke hvornår pladsen vi er på vej til lukker for indtjekning. Personalet var meget hjælpsomme, og vi følte os rigtig godt modtaget da vi ankom.

Pladsen er lavet i flere niveauer, så næsten alle kan nyde godt af den skønne udsigt. Pladserne var ikke mærkede, og man valgte bare den plads der passede en bedst.

Til børnene var der en rigtig fin legeplads, hvor der var noget til alle aldre.

Til vores små vandhunde, var der naturligvis også en pool. Et lille børnebassin og et større og dybere voksenbassin. Vandet var ikke opvarmet, og selvom vi havde godt vejr var det lige koldt nok til at bade i længere tid.

Selvom faciliteterne ikke var nye, var de meget rene. Der var et overdækket område til at spise eller side og hygge sig i. Samt et lille tv rum.

Pladsen ligger godt til at tage på opdagelse i Liechtenstein, En stille og rolig plads, som vi helt sikkert ville vælge hvis vi skulle komme der forbi igen.

Hvad skal du se i Liechtenstein? Læs mere, lige her.

1 kommentar

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn