En lidt anderledes start

1
2117
Big4 Melbourne

Sikke en start

Den 13 timer lange flyvetur fra Doha til Melbourne, gik rigtig godt. Børnene sov det meste af tiden og Brian og jeg fik også sovet en smule. Med et par friske børn var det ingen sag at stå lidt i kø ved paskontrollen, som heldigvis ikke tog så lang tid som vi havde oplevet da vi kom til Doha. Efter 20 min i taxa nåede vi vores mål, Melbourne Big4 Holiday Park, hvor vi havde lejet en hytte de første 5 nætter for lige at få det hele på plads inden turen skulle starte. Da vi tjekker ind opdager Brian at han ikke har hans telefon, og efter at have ledt lidt må vi konkludere at den ligger i taxaen. Selvom Brian og personalet gør alt hvad de kan for at finde telefonen, er det ikke til at finde den taxa vi kørte med. Så efter mange timers rejse skal vi til at finde ud af hvad vi så gør, heldigvis havde vi god hjælp hjemmefra så vi fik hurtig styr på hvad der så skulle ske.

Det var blevet lidt sent Australsk tid, men vi var stadig på dansk tid og det var ikke mange timer siden vi havde siddet i flyet og sovet. Brian og Saga gik en tur for at se om de kunne finde et sted at handle, de spørger en familie om vej og bliver inviteret indenfor. Mens Brian og Saga venter smører hun et par sandwiches til at tage med, så vi kan vente med at handle til næste dag. Det var bare en super hjælp på en lidt træls aften.

Big4 Melbourne

Der gik et par ekstra dage inden vi kunne hente bilen, men det var dejligt at have god tid til at indstille sig til Australsk tid og vejret var perfekt til bare at ligge ved poolen. Legepladsen var lidt varm at lege på, men der var heldigvis også et legerum med aircondition. Børnene var vilde med at lege der, indtil de så en kæmpe edderkop!

Big4 Melbourne

Big4 Melbourne

På vores sidste dag i Melbourne, lykkedes det Brian at få sin telefon tilbage. I lufthavnen fandt de via overvågningsbilleder frem til hvilken taxa vi var med. Efter et par opkald til selskabet, som ikke var særlig samarbejdsvillige kommer han i kontakt med en som påtager sig opgaven og finder frem til ham der kørte taxien den aften. Det viser sig taxichauførren hele tiden havde telefonen. Han ventede bare på at nogle kontaktede ham?!?! Vi får ringet til taxichauførren som er så venlig at komme forbi campingpladsen med telefonen.

1 kommentar

  1. Kære alle fire!
    VI har med spænding ventet at høre nyt fra jer – så juh-hu – nu kom der nyt.
    Fantastisk at I fik Brians mobil igen.
    Her på Landlystvej er alt okay. Det er nogle rigtig søde mennesker, som har lejet jeres hus. Vi passede det, mens de havde en vellykket tur til Sri Lanka, en hjælp de var utroligt taknemlige for.
    Vi ønsker jer fortsat god tur – og husk lige tandbørsten!!! – eller rettere “HUSK LIGE MOBILEN !!!”

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn