Et lille land, med mange oplevelser.

1
1504
Liechtenstein

Dette lille land, ligger godt pakket ind mellem Østrig og Schweiz.

På vej ind i Liechtenstein blev vi holdt ind af en betjent. Han ville vide hvor vi var på vej hen, hvor vi skulle bo, og at vi ikke var på vej til Schweiz. Vi skulle ikke til Schweiz, men 2 minutter efter kørte vi alligevel ind i Schweiz. Vi havde sat navigationen til hurtigste rute, og det betød motorvej i Schweiz lang grænsen til Liechtenstein.

Vi boede 2 dage i Liechtenstein, men kunne nemt have brugt et par dage ekstra. For selvom landet er lille byder det på mange historiske såvel som naturoplevelser.

De 3 søstre.

Efter en meget spændende køretur op af bjerget, kom vi til parkeringer som er udgangspunktet for vandreturen til blandt andet de 3 søstre. Det ville tage ca 3 timer til de 3 søstre. Det var muligt at vælge en kortere tur til en bjerghytte. Vi havde desværre opdaget stedet for sent til at nå nogen af dem. Vi valgte derfor bare at gå et lille stykke op, når nu vi havde taget turen op. Vi fandt en lille fin plet, hvorfra vi kunne sende dronen op.

Liechtenstein

Vaduz.

Liechtensteins hovedstad, og som resten af landet er hovedstaden af mindre målestok. Vi landede dog i byen midt under finalerne i en beachvolley finale. Så der var godt gang i gaderne.

Vaduz

Vaduz slot.

Slottet ligger flot på klippen over Vaduz by. Fra torvet i byen går der en lille sti op til slottet, herfra er der flere gide udsigtspunkter over byen. Det er også muligt at kører op til slottet. Da slottet fungere som fyrstefamiliens hjem, er slottet ikke åben for offentligheden. Jeg synes slottet er pænest set fra byen, men turen derop er ikke spildt, for stedet giver et flot kig over byen.

VaduzVaduz

Gutenborg Slot.

På toppen af en høj, midt i Blazers ligger dette godt bevarede slot.

Det var ikke åbent for besøgende, men det var dog muligt at gå om i en lille gård. Herfra var der adgang til en lille kirke. Fra begge sider havde vi en god udsigt over Liechtenstein.

LiechtensteinLiechtenstein

Vi boede på Camping Mittagspitze, læs mere lige her.

1 kommentar

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn