Everglades – Billie Swamp safari

0
1295
Bille Swamp- Everglades

Når man er i Miami må man ikke gå glip af sumpområdet Everglades.  Alligatorer, bjørne og slange er bare nogle af de dyr man kan finde i Everglades.

Lige efter vi er drejet fra motorvejen, spotter vi en alligator. Ind til siden med bilen, og ud for at få et billede. Den ligger på marken mellem en række træer. En lille å er mellem os og alligatoren. Efter lidt tid er der en af os der opdager en alligator  der ligger lige ved åen, for fødderne af os (5 meter). Vi kører videre og finder hurtigt ud af at området byder på masser af dyre oplevelser. Vi holder en lille pause ved en tankstation. Manden fortæller os om en ulykke der er sket om natten, lige udenfor byen. En bil var kørt ind i en bjørn. Vi havde godt set det i nyhederne om morgenen, men havde regnet med at det var længere inde i nationalparken.Bille Swamp

Hos Billie Swamp bestiller vi en tur rundt med en Buggy. Under turen for man en masse at vide om dyrene og naturen i området. Turen var en smule vild, så det er med at holde godt fast.

Bille Swamp Bille Swamp Bille Swamp Bille Swamp

Mændene tager en tur i airboat, som bringer dem en smule tættere på sumpen. Ind mellem træerne, og igen er guiden god til at dele ud af hans viden.

Bille Swamp

Imens tager vi andre en tur rundt i parken. Der er mange dyr at kigge på, og vi fik nemt tiden til at gå. Everglades er virkelig spændende , og næste gang vi kommer til Florida skal vi helt sikkert se meget mere til området.

Bille Swamp Bille Swamp

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn