Goolderheide Familiepark

0
1265

Plads til børn i alle aldre

Vi kørte tidligt hjemmefra, så vi kunne nå et par timer på vejen inden børnene vågnede. Vi spiste morgenmad på McDonalds. Vejret var godt, og børnene fik brugt lidt energi på legepladsen inden vi skulle videre. Vi prøver altid at holde pauser hvor børnene kan lege, eller hvor der på en eller anden måde er noget der kan aktivere dem lidt. Med et enkelt stop mere, hvor vi nyder vores medbragte madpakke, når vi til Goolderheide først på eftermiddagen.

Goolderheide var lige hvad vi havde håbet på. Pladserne var små hyggelige lommer, i skyggen af høje fyrretræer. Det krævede dog lige lidt arbejde, at rydde området for kogler inden vi slog teltet op.

På campingpladsen var der flere små legepladser, så børnene havde travlt med at udforske det hele. Et par af stederne bar præg af at der var meget der skulle holdes ved lige, men det betød ikke noget for børnenes leg. Børnene er vilde med vand, så en aftentur ved søen var lige sagen. Det store poolområde var lige noget for både så og store vandhunde. Selvom der på ingen måde var hedebølge, skulle poolen afprøves.

Du kan læse mere om pladsen på deres hjemmeside her

 

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn