Kennedy Space Center

0
1321

Kennedy Space Center

Vi brugte én af de dage vi var i Orlando, til at besøge Kennedy Space Center.

Vi havde været i Disneyland dagen inden, så vi kom ikke så tidligt afsted den dag, hvilket viste sig at være rigtig godt. NASA havde planlagt en testflyvning af deres nye rumfartøj Orion, men havde været nød til at udsætte det til dagen efter. Så mange var kommet tidligt om morgen, og var derfor allerede begyndt at tage hjem da vi kom. Det betød at der var god plads til os. Drengene tog på en “Behind the Gates tour”, som bragte dem lidt tættere på hjertet at centeret.

Vejret bød på lidt regnbyer i løbet af dagen, hvilket ikke betød så meget. Der var flere udstillinger rundt omkring i haller. Der er også meget for børn, så Magne, der på det tidspunkt var 2,5 år kunne sagtens bruge en hel dage der. I den ene hal stod en masse udstillere til ære for testflyvningen af Orion, og delte ud af viden og souvenirs.

Den oplevelse der gjorde størst indtryk på os den dag var Atlantis udstillingen. Måden udstillingen var sat op på var så gennemført, og så var det bare rigtig stort at se dette ikoniske fartøj.

Vi vil helt klart anbefale et besøg på Kennedy Space Center. Centeret byder på en masse rumfarts historie, men fortæller også hvor rumfarten er på vej hen.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn