Mikkira Station

0
1776

Koalaer på Mikkira station

Vi havde fundet den lille hyggelige plads lidt udenfor Port Lincoln. På vej ind til pladsen så vi en masse kænguruer og en lille flok emuer. Vi havde hele pladsen for os selv, og fandt os et sted mellem træerne. Magne fik øje på den første koala da vi steg ud af bilen, vi fandt dog hurtigt ud af at de var alle vejene.

Næste morgen var vi så heldige at få lov til at se koalaerne mens de var lidt aktive. Det meste af tiden sidder/ligger de stille i træerne.

Mikkira Station er en tidligere fårstation, der blev etableret i midten af ​​1800-tallet og har en rig historie. Ejendommen er stadig i drift og har været i samme familie i generationer. Det er en af ​​de ældste og mest velbevarede ejendomme på Eyre Peninsula. Vi gik på opdagelse og fandt et lille hus, som var indrettet som det ville have været dengang det stadig var beboet.

Det var begyndt at blæse temmelig meget, så vi besluttede at gå gennem træerne tilbage til teltet. En tur der tog lidt længere tid end beregnet da vi jo lige skulle se koalaerne også. Da vi var ved at være tilbage kom den gamle dame som passer stedet, og fortalte at det skulle blive stormvejr og anbefalede os derfor at pakke teltet sammen. Heldigvis havde vi nået at se en masse inden vi skulle forlade dette fantastiske sted.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn