Naturhistorisk museum Bruxelles

1
1830
Naturhistorisk museum Bruxelles

Udefra ser det ikke ud af meget, men her møder man et museum der fanger både børn og voksne. Som så mange andre, blev vi tiltrykket af dinosaurene. Men Bruxelles Naturhistoriske museum, har meget andet at byde på.

Naturhistorisk museum Bruxelles

Den store dinosaur afdeling er imponerende. Specielt den store samling af Iguanodon skeletter. Skeletterne er fundet i Belgien, ialt er der fundet 38 hvoraf 30 er udstillet. Selvom hallen er kæmpestor, er der masser af kroge at gå i opdagelse i. Museet har gjort rigtig meget, for gøre det spændende for børn. Og vi endte da også med at bruge et par timer bare i denne afdeling.

Naturhistorisk museum Bruxelles Naturhistorisk museum Bruxelles Naturhistorisk museum Bruxelles

Pattedyr og insektgalleriet er også sat rigtig flot op. Bagerst fandt børnene et legeområde, så her blev der igen brugt godt med tid. Vi udnyttede at børnene var godt underholdt, og gik på skift alene på opdagelse.

Naturhistorisk museum Bruxelles Naturhistorisk museum Bruxelles Naturhistorisk museum Bruxelles

Efter et hurtigt kig i hvalhallen gik vi videre til special udstillingen. Da vi besøgte museet var udstillingen Wonders of Wildlife. Udstoppede dyr, udstillet som var de fanget i øjeblikket. Zebraen der flygter fra løverne elle en flok stenbukke midt i springet. En virkelig fantastisk udstilling.

Naturhistorisk museum BruxellesNaturhistorisk museum Bruxelles

Så hvis du er i Bruxelles, må du ikke gå glip af dette fantastiske sted.

Det lykkedes os efter lidt besvær at finde en parkeringsplads. Hvis i har mulighed for at tage offentlig transport, så vil vi helt klart anbefale det.

I gå-afstand fra museet, ligger Europa-parlamentet.

Du kan læse mere om hvad vi oplevede i Bruxelles, lige her.

1 kommentar

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn