Roadtrip til toppen af Europa

0
1279

2600 km og 4 dage efter afrejse, når vi frem til Nordkapp.

Vi fik hurtigt teltet sat op, vi skulle jo videre til vores endelige mål -Norkapp-plateauet. Det var så tåget, at vi næsten ikke kunne se vejen. Da vi parkerede bilen, havde vi ingen fornemmelse af hvilken vej vi skulle gå, for at nå til Nordkapphallen.

Magerøya er mere end Nordkapp.

Nordkap klippen er ikke det eneste øen, på toppen af Europa, har at byde på. Fra Skarsvåg er der en fin lille gåtur ud til Kirkeporten. Hvis man har mulighed for det, skal man ikke snyde sig selv for udsigten man får derfra. Kirkeporten er en klippeformation, der minder om en stor port. Som bonus for man en smuk udsigt til Nordkappklippen.

Hvis man har mod på en længere gåtur, skal man helt sikkert ikke snyde sig selv for Knivskjellodden. Spidsen af odden ligger 1,5km nordligere end Nordkapp, og er dermed Europas nordligste punkt. Turen frem og tilbage er på 18 km, og kræver lidt fysik. Vejret kan skifte hurtigt, så det er vigtigt at være godt forberedt. Den dag vi valgte at gå derud, blæste det temmelig meget. Selvom turen var hård, var vi virkelig glade da vi nåede frem. Udsigten til Norkappklippen, var fantastisk.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn