Sol Dunas

2
2015
Kap Verde

Vi havde en helt perfekt uge, på Sol Dunas (før Melia Dunas) i Kap Verde.

Værelserne havde en rigtig god størrelse, og blev holdt flot rene. Vi boede i stueetagen, hvilket betød at vi havde mulighed for at gå ud i en lille lukket have. Da Saga stadig sov middagslur, var det dejligt at være i stueetagen. Når hun skulle sove synes vi det var rarest at have hende inde på værelset hvor det ikke var for varmt. Når hun var faldet i søvn i klapvognen, skulle vi ikke til at bære hende op af trapper.

Vores guide fortalte på vej til hotellet, at vandet på øen ikke var rent nok til at man kunne drikke det. Heldigvis var personalet var gode til, at få fyldt op med flaskevand på værelset. Vandkvaliteten betød også, at vi ikke fik brugt badekaret. Men vi var jo heller ikke taget derned, for at blive på værelset.

Når man er afsted med en flok vandhunde, er det et stort plus med både strand og pools. Børnene var vilde med børnepoolen, selvom vi andre synes at det var lige koldt nok. For selv om termometret nærmede sig 30 grader, blæste det nok til at det aldrig var virkelig varmt. Poolen ved hovedbygningen, oplevede vi lå lidt mere i læ. Det ene poolområde, det som også lå lidt for sig selv, bød på fine store vandrutsjebaner. Da vi boede på hotellet, var stranden først ved at blive gjort klar. Så det var ikke til at bade ved den. Vi tog dog turen ind til stranden i Santa Maria, som virkelig var turen værd. Det blødeste sandstrand og det klareste blå vand.

Jeg elsker morgenmads buffet. Og Sol Dunas gør det virkelig godt. Vi har før været på All-inklusiv hoteller hvor buffeten, har været en anelse kedelig. Men vi oplevede den her som afvekslende og meget frisk. På hotellet er der også mulighed for at spise på a la carte restauranter. Til aften skal der i forvejen bestilles bord, for at kunne få plads. Vi spiste på to af disse restauranter, og det var virkelig lækker mad.

Hotellet havde den flotteste legeplads, som passede rigtig godt til Magne på 3,5 år. Et indendørs legerum, som også fungerede som pasningsområde. Der var lidt der passede både til Magne men også til Saga på 1,5 år. Det var dog ikke længe vi var der, legetøjet var fint men der var et par børn der ikke var helt glade for ikke at værre sammen med deres forældre. Der var en stor scene hvor de havde forskellig underholdning. Vi var til børnedisco og cirkus. Begge dele med nogle meget indlevende skuespillere. For de større børn blev der også arrangeret forskellige ting i løbet af dagen. Vi så da de lavede vandaktiviteter, som var meget flot sat op.

Vi boede på hotellet i marts 2016. Vi havde en dejlig ferie, med mange gode oplevelser. Vores børn var dengang kun 1,5 og 3,5, og vi oplevede at en ikke opvarmet pool og en god vind gjorde det lige koldt nok at bade for de små.

Vi havde booket turen gennem, TUI.de fordi det var her vi fandt det bedste tilbud. Vi fløj direkte fra Hamburg til Sal, hvilket var rigtig dejligt med 2 mindre børn.

2 kommentarer

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn