Magiske Disneyland Orlando

0
1082

Magic Kingdom Orlando

Vi skulle til Orlando, med børn – så vi skulle selvfølgelig også i Disneyland. Jeg tror ikke børnene var ligeså spændte, som deres mor. Det hele blev kun bedre af, at vi var der i december. Jule steming i Disneyland, jeg kunne slet ikke vente.

Vi havde et par punkter for, hvad vi ville nå i løbet af dagen. Et af dem var et billede med Andres And, bedstafars store idol. Bagefter sætter vi klapvognene, og tager en tur rundt om parken med toget. Da vi kommer tilbage, er begge klapvognene væk. Vi havde ikke opdaget, at der var specielle klapvognsparkeringspladser. Vi havde valgt en god dag til, at besøge parken. Der var ikke så mange mennesker, så det var muligt at prøve lidt forskellige forlystelser.

Paraden

I god tid inden paraden, bevæger vi os derover. Men vi var ikke i lige så god tid som de andre, og måtte stå med solen i øjnene. Ventetiden brugte vi på, at få lidt at spise. Vi kunne ligesågodt prøve at udnytte tiden bedst muligt. Paraden er meget smuk. Vi fortryder absolut ikke, at vi tog os tid til den. Vi havde ikke fået læst godt nok, i vores program. For da vi senere, var på vej til fyrværkerishowet. Blev vi overrasket af Disneys elektriskeparade. Denne gang var vognene dekoreret med lys. Det var blevet mørkt, så lysende gav en helt speciel stemning.

En helt fantastisk dag blev afsluttet med fyrværkeri. Man skulle tro at vi i løbet af dagen havde vennet os til, den amerikanske overflod. Men vi blev meget overvældet af det fyrværkeris show vi så. Hver gang vi troede at det var ved at være over, fortsatte det.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn