Tilbageblik på 2017

0
1359
Teltstang

For os har 2017 været et år fyldt med oplevelser, som vi med glæde ser tilbage på. Der har også været vores første år med ”A World Of Experiences” – vores helt egen rejseblog. Det har været virkelig spændende, men også krævet meget arbejde og vi er langt fra i mål endnu. Vi finder meget inspiration på andre rejseblogs og håber at vi med vores også kan få lov til at inspirere andre.

Hvor har vi været i 2017?

I slutningen af februar tog vi ned til et tidligt forår i Rom. Det var virkelig dejligt at man kunne gå rundt til alle seværdighederne, især fordi vi ikke var alt for heldige med de offentlige transportmidler. Det startede med en elevator på banegården som ikke ville åbne, efter vi var kommet ind. Så var der den med metrostationen der ikke var klapvognvenlig og vi (læs jeg) endte med at sidde fast med klapvognen på rulletrappen, heldigvis uden barn. På trods af disse små ”uheld” havde vi en ferie fyldt med oplevelser, men også med tid til at slappe af og nyde hinandens selskab.

ROM

Sommerferie

I juni da vejret var blevet varmere herhjemme, gik turen til Limfjorden. Fuglefjeld, store sandstrande, små hyggelige fiskerbyer, krigsmuseer – en god blanding som børnene også kunne være med på.

I år havde vi planlagt at vores sommerferie skulle gå til Østrig. Men vores planer er aldrig mere fastlagte end at de kan ændres undervejs, og det må man sige de blev i år. Vi havde virkelig lækkert vejr i Tjekkiet, hvorimod Østrig viste sig fra sin våde side, så vi besluttede os for at finde noget bedre vejr, og endte både i Liechtenstein og Schweitz. Det er den mulighed vi har når vi rejser med telt og når vi ikke har bestilt noget i forvejen. Så har vi friheden til at kører i den retning vi har lyst til. Det var ikke kun vejret der gav udfordringer, også teltet udfordrede vores tålmodighed. En vores teltstænger flækkede men vi havde heldigvis prøvet det før, så vi havde en gammel stang i overskud som fungerede som reservedel – og så havde bedstefar sørget for, at vi havde det helt rigtige værktøj med til at samle dem.

Teltstang

Forventningens glæde.

Vi har i 2017 snakket rigtig meget om vores Australske eventyr, og vi glæder os bare så meget. For vores børn har det været den længe ventede ferie, og hver gang vi har pakket til en ferie, har de været klar til Australien. Men nu er det lige om lidt, og vi er mere end klar. Der er stadig en masse småting vi skal have styr på, men vi er der næsten og det føles bare helt fantastisk.

route

Tak til alle jer der har fulgt med i årets løb, vi glæder os til at dele et nyt år fyldt med oplevelser med jer.

Godt nytår

Familien Klindt

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn