Udlejning af vores hjem.

0
1160
Udlejning af hus

I søndags overlod vi vores hus til en skøn familie, som vil passe godt på det mens vi er på eventyr i Australien. Selvom vi har arbejdet på dette øjeblik i længere tid, gav det alligevel lige et sug i maven da vi sagde farvel til huset. Vores hjem var nu deres hjem de næste 4 måneder.

Men det bliver dejligt, at vi ikke skal tænke på vores hus mens vi er afsted. Vi behøver ikke at have nogle forbi, for at passe have og tjekke til huset. Og så giver det os naturligvis også en smule ekstra økonomisk frihed, som ikke var regnet ind i budgettet til at starte med.
Vi synes ikke at vi har vildt mange ting, og det er jo også kun 2 år siden vi flyttede til Tarp, så vi forventede egentlig det ville gå smertefrit at pakke vores personlige ejendele ned. Det gik også rigtig fint og tog ikke så lang tid som man måske kunne tro. Dagen inden overtagelsen blev børnene passet af bedsteforældrene så vi kunne koncentrere os om rengøring af huset.

Udlejning af hus

Huset er udlejet møbleret, så borde, stole, sofa, køkkenudstyr mm er stadig i huset – dejligt vi ikke skulle pakke det ned også 😊

Hvor gør man af alle de ting man har samlet sammen, når man som os ikke vil bruge penge på opbevaring? Svaret er simpel -loftet 😊 Men vi er dog så heldige at vi har kunne sende lidt med familien hjem når de har været på besøg. Nogle ting har bare bedre af at stå i et tempereret rum i stedet for på et loft.

Udlejning af hus

Vi er kommet godt på plads i bedsteforældrenes sommerhus i Jegum, som danner rammerne om vores hjem de sidste uger inden afrejse.
Med taskerne næsten pakket er vi ved at være godt klar til at kalenderen siger 1. februar.

Alt det med småt.

Arbejdet med at leje huset ud, begyndte for lang tid siden. Lejerne skule findes, og så er der en masse papirarbejde der skal være i orden.

Vi har fundet vores lejere gennem lejebolig.dk. Det fungerede super godt. Men vi har haft gang i flere kanaler, for at øge chancerne for at finde en lejer.

For at være sikker på at kontrakten var som den skal være, har vi haft et firma til at udarbejde den for os. Det har været en god hjælp, da vi jo slet ingen erfaring har på dette område.

Vores forsikringer på huset er blevet ændret, så de dækker de ting de skal når huset er lejet ud.

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn