Universal Studios

0
1213
Universal studios

Mulighederne i Orlando er mange, og når man kun har begrænset tid må man vælge. Vilde rutsjebaner eller seje simulatorer, det var for os det valget stod i mellem. Islands of adventure, virkede en smule for vild til os.

Jeg havde et vigtigt mål og det var Harry Potter. Diagonalstræde i Studios og Hogsmeade i Islands of adventure. Ubeslutsom som jeg nu er, var det dejligt at man kunne få en billet der gav adgang til begge parker.

Der var masser af mulighed for at få taget billeder med sin ynglings figurer, hvis man ellers opdagede det inden de skulle videre. Vi nåede dog at fange Scooby-dooUniversal studios Orlando

Vi oplevede at der også var en del til mindre børn, både legepladser men også simulatorer. Magne var meget betaget af E.T, og Simpson området.Superstar paraden var der virkelig gang i, og børnene var meget optagede af den.Universal studios

Harry Potter

Indgangen til Diagonalstræde er levet helt perfekt. Man går igennem murene et meget anonymt sted, og befinder sig pludselig midt i en menneskefyldt gade. Her er alle de butikker men kender fra bøgerne. I Olivander kan man få vejledning til at købe den helt rigtige tryllestav. Weasleys spøg og skæmt, en butik med Qudditch udstyr, i Diagonalstræde finder du alt du skal brug for at starte på Hogwarts. Har men brug for en pause, kan man nyde et glas butterbeer. Når man er klar (og har en billet der gælder til begge parker), kan man tage Hogwarts Expressen til Hogwarts.

Man ankommer til Hogsmeade, og bliver mødt af små huse med høje skæve skorstene. Hogwarts ligger flot hævet bag gaden.

Jeg var den eneste i selskabet der var Harry Potter fan, så det var lidt svært ikke at kunne dele begejstringen med nogen.

Harry Potter Harry Potter Harry Potter Harry Potter

Vi var vilde med simulatorene, som var virkelig godt lavet. Specielt transformers og the Simpsons. Vi var der ugen efter thanksgiving, og oplevede at det var forholdsvis let at komme til de fleste attraktioner.

Universal studios

Om aftenen var der et flot show med filmklip, på storskærme de havde lavet af rindende vand i den store sø. Og naturligvis blev aftenen afsluttet med fyrværkeri.

Universal studios

Kommenter

Indtast kommentar
Indtast navn